Palvelut

KIINTEISTÖPALVELUMME

Pääkaupunkiseudulla

Kiinteistönhuolto

Huolehdimme kiinteistöstänne huolella ja ammattitaidolla vuorokauden ympäri. 24 h päivystyspalvelumme palvelee kiireellisissä ongelmatilanteissa kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä. Olemme erikoistuneet palvelutalojen, liikekiinteistöjen hoitoon sekä huoltoon. Vahinko ja vikatilanteissa käytössänne on myös luotettavat LVIS-alan yhteistyökumppanimme.

Ulkoalueiden hoito

Palveluun kuuluu ulkopuhtaanapito, piha ja viheralueiden hoito sekä talvikunnossapito. Ulkoalueiden hoito takaa asiakkaillemme turvallisen sekä viihtyisän ympäristön. Haluamme vaikuttaa merkittävästi asuinympäristöjen viihtyisyyteen, ihmisten hyvinvointiin. Palveluun kuluu mm. puhtaanapito, ruohonleikkaus, hiekanpoistot, pesut, pihakalusteiden korjaus.

Kone- ja kalusto

Katu- ja piha-alueilla hoidamme kaikkien vuodenaikojen työt asiaan kuuluvalla kalustollamme. Panostamme myös huoltokalustoomme ja laitteisiimme. Palveluihimme kuuluvat mm. auraukset, lumen kuormausta ja pois kuljetusta, hiekoitukset, harjauspalvelut, pesupalvelut, vaihtolavapalvelut, maa-ainesten toimitukset, vihertyöt, piharemontit, kaivuut ja tasaukset.